Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

beachová sezona 2012

Hodnocení beachové sezony 2012

 

S koncem kalendářního roku 2012 nastal čas na krátké ohlédnutí za beachvolejbalovou sezonou. Podobně jako v letech minulých se na plážových kurtech začátkem května rozběhl kolotoč tréninků, přípravných zápasů nebo jen prostého hraní pro „žízeň“. Teplé jaro a slunečné léto volejbalistům Slavoje přálo. Jak ženy, tak muži si hry v hlubokém písku užili dosytosti.

Dále si dovolím stručně zhodnotit sportovní počínání naší beachvolejbalové dvojice Suchý – Filip. I letos jsme společně absolvovali téměř všechny vrcholné podniky na české scéně, což obnáší porci 10-ti dílů českého poháru a jako bonus za uhrané body pak účast na mistrovství ČR. Krom toho jsme si premiérově zařídili zahraniční licence a dvakrát nakoukli k sousedům do rakouského poháru. Tradičně kvalitní přípravu nám obstaral jihočeský Budvar cup s účastí volejbalistů extraligového Jihostroje. Olympijský rok silně rezonoval i v české beachvolejbalové obci, vždyť do Londýna se probojovaly hned tři české týmy, což je evropský unikát. K silným zážitkům naší sportovní cesty patří i to, že jsme se dvakrát utkali s olympioniky. V prvním případě pouze s Petrem Benešem, který po Olympiádě na jeden turnaj oprášil spolupráci s bratrem Josefem Benešem. Ve vzájemném duelu se nám podařilo zvítězit, ale už za pár týdnů jsme se s Petrem potkali znova na mistrovství ČR, kde hrál s parťákem z Londýna Přemkem Kubalou. Zde nám jasně ukázali, jaký výkonnostní rozdíl panuje mezi párem širší světové špičky a námi.

Na závěr bych chtěl za naši dvojici poděkovat všem kamarádům volejbalistům ze Slavoje za to, že s námi stále hrají, sponzorům R.Musil (Kavalierglass), F.Kott (NEMO reality), vedení Slavoje a v neposlední řadě manželkám za toleranci a trpělivost.

nejlepší výsledky této sezony:

Mistrovství ČR  Brno                     5.místo

Pohár ČVS Pňov                                              2.místo

Pohár ČVS Kutná hora                  4.místo

Pohár ČVS Chodov                         5.místo

Pohár ČVS Brno                                               4.místo

Jihočeský pohár Budvar cup       1.místo

Matsee (AUT)                                  9.místo

Aschbach Markt (AUT)                 1.místo

 

Sportu zdar L. Filip ml.

 




Copyright 2012 ® TJ Slavoj Husinec