Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

Memoriál Luboše Kosmaty 2012

Husinecké fotbalové hřiště bylo dějištěm dalšího ročníku Memoriálu Luboše Kosmaty, kterým místní fotbalisté tradičně uctívají památku svého spoluhráče a velkého kamaráda, jenž předčasně zemřel po těžké nemoci. Tento Memoriál je pořádán v rámci Husových oslav.

 

Turnaje starých gard se kromě domácího Slavoje zůčastnili tradičně hráči z Vlachova Březí, Spartaku Příbram a nově se představili fotbalisté Sokola Sedlice.

 

Po úvodním rozlosování  se nejprve utkali domácí hráči se soupeřem ze Sedlice. Pořadatelský tým vedl v poločase 1:0 a nakonec dovedl utkání k vítězství v poměru 3:1. Ve druhém semifinálovém duelu padlo ještě o branku více. Hráči Spartaku Příbram vedli v poločase nad Vlachovo Březím 2:0 a na konci utkání svítilo na ukazateli skóre 4:1. Semifinálové výsledky pak určili další dvojice turnajového programu.

 

V boji o třetí místo svedli Vlachovobřezští velký boj se Sedlicí. Hráči ze Strakonicka se ujali do poločasu vedení 2:1 a v dramatickém druhém poločase jej udrželi a nakonec zvítězili 3:2. Tím si vybojovali třetí místo. Finálový zápas domácího Husince s příbramským Spartakem přinesl velice dobrý fotbal a o vítězi rozhodla jediná branka. Tu vstřelili domácí a stali se celkovým vítězem turnaje.

 

Nejlepším hráčem byl vyhlášen příbramský Havrlík. Nejlepším střelcem se stal Rudolf Kováč z celku Vlachova Březí a nejlepším gólmanem se stal domácí Jindřich Pešek. Vyhlášena byla i cena fairplay předsedy Slavoje Husinec Martina Pocklana, kterou za své vynikající vystupování získal celý tým ze Sokola Sedlice.

 

 

 

Pořadí:

 

1. Slavoj Husinec

 

2. Spartak Příbram

 

3. Sokol Sedlice

 

4. FC Vlachovo Březí

 




Copyright 2012 ® TJ Slavoj Husinec